056 29 88 42 info@solvos.be

DESINFECTIE WINKELS

UW REPUTATIE STAAT OP HET SPEL

MINIMALISEER BESMETTINGSRISICO’S

ZORG VOOR EEN VEILIGE EN HYGIËNISCH WINKELERVARING

Winkeliers zijn zich goed bewust van het feit dat zij de klanten een prettig winkelervaring moeten bieden.  Een prettige ervaring maakt dat de klant bereid is om sneller een aankoop te doen. Hygiëne is hierbij een zeer belangrijk onderdeel.  Een slechte hygiëne, of een hygiëne die bij de concurrent een stuk beter is, blijkt rechtstreeks invloed te hebben op hoeveel een klant uitgeeft in uw winkel. 

Daarnaast is het ook voor uw personeel meer motiverend om in een nette en schone winkelomgeving aan het werk te zijn, wat dan weer een positieve uitwerking heeft op het contact met uw klanten.

Vandaag is niet enkel hygiëne die op plaats 1 komt, maar ook veiligheid. Om de klanten en de medewerkers in een veilige omgeving te kunnen laten winkelen en werken volstaat niet enkel meer het normale reinigingsschema, er dient ook gedesinfecteerd te worden om de risico’s te beheersen en kruisbesmettingen te reduceren.

 

VEEL RUIMER DAN  HET DESINFECTEREN VAN UW WINKELRUIMTE

Winkelkarren, kassa’s, bankcontact, zelfscans en gladde oppervlakken dienen regelmatig gedesinfecteerd te worden.  Deze zijn namelijk een bron van besmetting.  Diverse bacteriesoorten en virussen hebben hier de tijd van hun leven. Deze bevatten namelijk 10 keer meer bacteriën dan elke ander oppervlakt dat je dagelijks aanraakt.

Frequente reiniging én desinfectie dringt zich dus op!

Het desinfecteren kan uiteraard manueel gebeuren doorheen de dag.  Manueel desinfecteren is echter niet voldoende. Er kan immers heel wat fout kan lopen bij de uitvoering en er zijn heel wat moeilijk bereikbare plaatsen die niet of nauwelijks gedesinfecteerd worden. 

Bescherm uw klanten en uw medewerkers

Beperk het besmettingsrisico

Schep vertrouwen en ga voor een positief imago

NO-TOUCH DESINFECTIE VAN UW WINKEL

Snel – Veilig – Voordelig – Valideerbaar – Reproduceerbaar

HOE DESINFECTEREN WIJ UW WINKEL

Met onze gespecialiseerde apparatuur kunnen lucht en oppervlakken op een geautomatiseerde manier worden behandeld. De behandeling bestaat uit 2 fasen: als eerste is er de productverneveling en als tweede fase volgt de nodige contacttijd van het desinfectiemiddel.

Het concept bestaat uit de verneveling van een biologisch afbreekbaar ontsmettingsmiddel op basis van H2O2, in de ruimte. Het product vormt een droge mist waarvan de partikels door de oppervlakken aangetrokken worden. Het laat ons toe om alle oppervlakken in de ruimte automatisch te desinfecteren en is aangewezen bij de bestrijding van oa. MRSA/Corona, CPE, Norovirus, VRE, C. diff., …

Dit gebeurt op een milieuvriendelijke manier: het product wordt afgebroken in water en zuurstof en bevat bovendien geen allergenen of andere gevaren voor de mens. Alle oppervlaktes worden gelijk ontsmet zonder risico op corrosie of oxidatie.

Algemene kenmerken
  • Automatische desinfectie van ruimten tot 20.000m³
  • Geen voorgaande acties nodig (anders dan reguliere schoonmaak)
  • Geen nabehandeling nodig: niet afvegen noch verluchten
  • Valideerbaar
Kenmerken producten
  • Biologisch ontsmettingsmiddel op basis van waterstofperoxide
  • Biologisch afbreekbaar, niet-toxisch, niet-corrosief, niet-allergeen en laat geen residu achter
  • Bacterie-, virus-, sporen- en schimmeldodend
  • Officieel geregistreerde biocide met erkeningsnummer

SLIM ONTSMETTEN VAN UW WINKEL

Veilig desinfecteren op ziekenhuisniveau met aantoonbare resultaten.

Gecertificeerd en bewezen effectief tegen schimmels, sporen, bacteriën en virussen, ook het coronavirus.

Wij maken graag tijd en komen bij u langs voor een vrijblijvend gesprek. En het kost je niks!

Maak nu een afspraak!