056 29 88 42 info@solvos.be

NOCOTECH CONCEPT

VOOR EEN SNELLE EN VEILIGE BIO-DESINFECTIE

HET NOCOTECH CONCEPT

UNIEK BIO-DESINFECTIE CONCEPT

Wat is het

Een duurzaam concept voor geautomatiseerde desinfectie van ruimten en oppervlakken waarbij een NocoTech diffusiemachine wordt gecombineerd met een biologisch afbreekbaar desinfecterend product. Het desinfectieapparaat zet de ontsmettingsvloeistof om in een droge damp dat zorgt voor een snelle, duurzame en veilige desinfectie. Zodanig dat u de gevolgen van virus-uitbraken en ziekteverwekkers zoals het coronavirus tot het absolute minimum beperkt.

Na desinfectie met het NocoTech concept krijgt u een volledig gedesinfecteerde, droge ruimte waarin u na desinfectie direct uw activiteiten weer kan hervatten. Het NocoTech concept vergt geen voorbehandeling (anders dan reguliere schoonmaak) en geen nabehandeling zoals luchten of droogwrijven.

Hoe het werkt

De desinfecterende vloeistof wordt door het NocoTech apparaat omgezet in droge damp waardoor deze als aerosolen in de lucht worden verneveld. Via verwarming vormt een ioniserende turbine het ontsmettingsmiddel op basis van H2O2 om tot droge damp om het vervolgens in een ruimte te blazen waardoor zuurstofradicalen ontstaan. Door de combinatie van snelheid en temperatuur ioniseren de uitgestoten deeltjes en degradeert de peroxide in sterk oxiderende, vrije radicalen, zeer kortstondige superoxide ionen. Door de snelle degradatie worden geen vluchtige organische stoffen gegenereerd.

Deze droge damp, de deeltjesgrootte (5 µH gemiddeld), zorgt voor een langzame en perfect uniforme sedimentatie op elke vierkante centimeter van de behandelde ruimte zonder enige vochtigheid. De  zuurstofradicalen komen overal in de ruimte komen en desinfecteren elk oppervlak in de ruimte. Inclusief alle meubelen, machines of andere inboedel die erin staat, de materialen die erin liggen en eventuele airco’s en verdampers.

Waar tegen het werkt

Breedspectrum. Tegen bacteriën, sporen, schimmels en virussen (ook het coronavirus).

Nog enkele voorbeelden van virussen en bacteriën:

 

  • Astrovirus
  • Rotavirus
  • Ebola
  • Norovirus
  • Salmonella
  • MRSA Staphylococcus aureus
  • Pseudomonas aeruginosa
  • Legionella pneumophila

SLIM ONTSMETTEN VAN UW FACILITEITEN

Veilig desinfecteren op ziekenhuisniveau met aantoonbare resultaten.

Gecertificeerd en bewezen effectief tegen schimmels, sporen, bacteriën en virussen, ook het coronavirus.

100%

MATERIAAL COMPATIBILITEIT

99,9%

BIOLOGISCH AFBREEKBAAR

100%

GEAUTOMATISEERDE DESINFECTIE VAN OPPERVLAKKEN

EENVOUDIGE EN SNELLE DESINFECTIE

ONTSMETTING IN 2 FASEN

Dankzij dit concept wordt de desinfectie van oppervlakken maximaal vereenvoudigd. Het volstaat namelijk om het volume van de te behandelen ruimte te programmeren en om de behandeling te starten.

DE 2 DESINFECTIEFASEN MET HET NOCOTECH CONCEPT

  • De uitzend- of werktijd (verneveling van het ontsmettingsproduct)
  • De contact- of inwerktijd

De contacttijd is de tijd die nodig is voor de homogene afzetting van de desinfecterende nevel op alle oppervlakken van de behandelde ruimte, de biocidale werkzaamheid en de natuurlijke afbraak in water en zuurstof.

De machine stopt automatisch aan het einde van de uitzendtijd. Na de contacttijd is geen tussenkomst meer nodig. Afvegen van oppervlakken of ventileren van de ruimte is overbodig.

Natuurlijk blijft het essentieel om een ​​gebruiksprotocol te hebben opgesteld om de behandelingen zo goed mogelijk in te kaderen.

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN EFFECTIEF

BIOLOGISCH EN VEILIG

CONTINUÏTEIT GEGARANDEERD

KOSTENBESPAREND

NOCOTECH BIO-DESINFECTIE 

SNEL – VEILIG – VOORDELIG – VALIDEERBAAR – REPRODUCEERBAAR

Vraag vandaag nog hoe u risico’s kan beperken en geld kan besparen.

Wij maken graag tijd en komen bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.